ОПАСНОСТ на патот Маврово – Дебар

Живот

Сообраќајот на регионалниот пат Дебар-Маврово кај Косоврасти е во прекин поради оштетување на коловозот, односно дупка која зафатила една коловозна лента.

Поради безбедносни причинк патот ќе биде во прекин до излегување на ЈП Македонија пат. Длабочината на дупката е околу 10 метри, со опасност и дополнително проширување.