Поранешната десна рака на ПУТИН тврди: Путин е слаб, нема карта во ракавот, се очекува државен удар!

Поранешната десна рака на Путин, човекот кој му ги пишуваше говорите уште од првиот ден кога Путин дојде на функција како премиер, Абас Галјамов, денес е безмилосен кон него. Галјамов […]

СКАНДАЛ: Бyгapиja замешана во дpжaвниoт yдap од 27ми aпpил

Дали истрагата за државниот удар од 27ми април во Македонија се проширува? Сега кога сите очекуваа таа да биде затворена, со пресудите за организаторите Миле Јанакиески, Спиро Ристовски и Трајко […]