(Видео) Обраќање на Клинчарова – промоција на ДОКТРИНА на МК

Новата политичка партија Македонски Концепт имаше промоција на партиската Доктрина, како клучен стратегиски документ, на кој ќе се базира целокупното нејзино дејствување. Во таа прилика, се обрати и тим лидерот […]

(Видео) Обраќање на Бангиевски – промоција на ДОКТРИНА на МК

Новата политичка партија Македонски Концепт имаше промоција на партиската Доктрина, како клучен стратегиски документ, на кој ќе се базира целокупното нејзино дејствување. Во таа прилика, се обрати и тим лидерот […]

ПРОГРАСИВЕН ПАТРИОТИЗАМ е идеологијата на новата десница МКОНЦЕПТ

МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ ЈА ПРОМОВИРАШЕ ПАРТИСКАТА ДОКТРИНА Тимот за комуникација со јавност на политичката партија Македонски Концепт, известува дека вчера (20.12.2022 година) на Меѓународниот ден на човечката солидарност, ја промовирале партиската […]

МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ прерасна во политичка партија

Вчера, 25.08.2022 година со Решение на Основен Суд Скопје, под РПП 20/22, официјално била регистрирана политичката партија Македонски Концепт! Според информациите во јавноста, наскоро ќе се случи и промоција на […]