СКАНДАЛ: Објавен доказ Cpбиja компензира за Kocoво со мал шенген

Македонија е предадена на ден ИЛИНДЕН Денес беше објавен Договор помеѓу Србија и Косово, во кој се договараат дел од решението за косовската независност да биде создавање на т.н. „мини […]