ДИРЕКНО Богојески до Димитров: Дечко, многу лесен потпис

Богојески жестоко реагира на катастрофалната надворешна политика предводена од Никола Димитров, која резултира со национална катастрофа за земјава. Богојески дирекно се обрати кон министерот, но и кон граѓаните. Драги граѓани, […]