ВО МОМЕНТОВ се силуваат 12/13 годишни девојчиња во СКОПЈЕ

Неспособната власт и целосно девастираното МВР под оваа несреќа наречена министер за внатрешни работи, доведе центарот на Скопје, особено Дебар Маало да се претвори во „зона сумрака“, смета лидерот на […]

КОЛКУ пари ви зема ВЛАДАТА, а колку ДИЛЕРИТЕ на секое литро гориво

Малопродажната цена на дизелот е како народната мудрост за сармата. Во оваа сарма месото е за државата, а зелката е за сопствениците на бензинските пумпи, фер ли е? Проценете сами! […]