БОРИС ВО ДЕПРЕСИЈА, не му даваат да влезе во Русија

Руското министерство за надворешни работи изјави дека му забраниле влез на британскиот премиер Борис Џонсон во Русија, информира Ројтерс. Таа одлука е донесена со оглед на непријателските активност од британската […]