Скандал: Заев „ич не го интересирало колку Македонци има“

Повеќе од скандалозен настап на партиска трибина на СДСМ од премиерот Заев во Дебар. Во обид да го објасни неговото „пропаднато општество за сите“, премиерот Заев изјави дека „ич не […]