ВАЖНИ ВЕСТИ: СИТЕ против РУСИЈА, Г7 застанува зад Украина

Министрите за надворешни работи од групата Г7 го поддржаа давањето поголема помош и оружје за Украина на денешниот состанок, како што Германија го нарече „моќен знак на единство“ за продлабочување […]