БОГОЈЕСКИ: Бранејќи ги злосторствата на ПУТИН вие го браните заевизмот

Работата е проста како грав, како врзани садови, се зборовите на Богојески, кој објаснува дека тие кои застануваат на страната на злосторствата на Путин, тие дирекно го хранат заевизмот. Секогаш […]

CKAHДАЛ: Paда кaко Гoца, фopмирала пapтиска полициja вo одбpaна (докyменти)

Нов скандал го тресе Министерството за одбрана, откако вработени во Секторот за поддршка на министерот до медиумите доставија документи за формирана партиска полиција на Шеќеринска со цел да прогонува политички […]