ЧУДОТО (видео) во Ерусалим се појави, БЛАГОСЛОВЕНИ се православните со Благодатниот оган

Во Храмот на Светиот гроб во Ерусалим и денеска се појави Благодатниот оган, едно од чудата во православието што секоја година се случува на Велика сабота пред Воскресението Христово – […]