СКАНДАЛ: СДСМ во акција да спречи граѓански центар

СДСМ пропаѓа во се поголема криза. Покрај притисокот од опозицијата, веќе се распаѓа и владината коалиција. Две клучни партии од коалицијата, ЛДП и ДОМ организираат самостоен настап на локалните избори […]