Гордана: Тома беше СЕКСУАЛЕН МАНИЈАК

Гордана Деан, кореографката и професорка по танц, сопруга на актерот Кирил Поп Христов-Кили, на својот фејзбук профил објави статус во кој тврди дека една нејзина пријателка била сексуално злоставувана од […]