РУСКИ МОНТИ ПАЈТОН (видео) – крадат говеда, бегаат преку планини, паѓаат по пат

Руската војска стана предмет за потсмев низ целиот свет. Покрај невидените воени злосторства и масакар врз цивилите, татато – монголските азијатски орди на Путин се веќе и обични крадци. Тие […]