МОЌТА на Русија ПРОПАЃА, тоа ми се ДОПАЃА, коментираат аналитичарите

„Газпром“ во изминатите четири месеци го намали производството на гас за 2,5 отсто во споредба со истиот период минатата година, на 175,4 милијарди кубни метри, според прелиминарните податоци. Од почетокот […]