БОГОЈЕСКИ (видео) кај ЈАНКО Јади Бурек: Власта манипулира, таа е против ЕУ

Лидерот на Македонски Концепт, Петар Богојески имаше многу отворен настап во емисијата Јади Бурек на Јанко Илковски, во која отворено зборуваше за повеќе теми. Богојески најотворено зборуваше за Министерството за […]