БОГОЈЕСКИ (видео) кај ЈАНКО Јади Бурек: Власта манипулира, таа е против ЕУ

Македонија

Лидерот на Македонски Концепт, Петар Богојески имаше многу отворен настап во емисијата Јади Бурек на Јанко Илковски, во која отворено зборуваше за повеќе теми.

Богојески најотворено зборуваше за Министерството за одбрана и политичкиот прогон кој се спроведува против него од страна на власта, за бугарското прашање и негово решение, особено за обвинувањата дека е бугарофил, за признавањето на МПЦ – ОА од страна на Вселенската Патријаршија и сл.

Целата емисија на следен линк: