НАЈНОВО Вук Драшковиќ: Ова е талибанизација на православието

Жетока реакција на легендарниот српски политичар Вук Драшковиќ по повод случувањата во Црна Гора и насилството на СПЦ врз Црногорците! Ова е талибанизација на Православието! Во цивилизираниот свет се чудат […]