Второстепената владина комисија ПОНИШТИ „аматерско“ решение за уривање!

Дивоградбите во „Радика вилиџ“ засега нема да се уриваат. Второстепената владина комисија за инспекциски надзор го поништи решението на општината Маврово и Ростуше за уривање на девет објекти во „Радика […]