ВОНРЕДЕН ДОКАЗ: Клетите фашисти ги измислиле Македонците пред Тито

ГЕРМАНСКА КАРТА од 1940 година била презентирана пред штабот на Вермахтот, кој подготвувал планови за окупација на Југославија. Клучен детал за плановите за напад на југословенската територија бил етничкиот состав […]

КОВАЧЕВСКИ СО ЗАГРИЖУВАЧКИ ПОДАТОЦИ: Следи најкризен период!

Премиерот Димитар Ковачевски во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека не чека тешка година, односно најкризна после Втората Светска војна. Тој додава дека има енергетска криза, војна, ковид-19, […]