ТРЕТА СВЕТСКА ВОЈНА пред прагот, Американците итно ја напуштаат Русија

После заканите на рускиот претседател Путин дека секоја воена помош, особено подарување на борбени авиони на Украина, ќе доведе до глобална војна со несогледливи последици, американскиот државен секретар Ентони Блинкен […]

ПРЕПОРАКА што да барате од партија во 2022, ова се ТОП платите во државно

Ако немаш „решение од државно“, не си вработен викаа старите! Во грижа за вас граѓаните, ви споделуваме информација кои места во државно се најплатени, за да им ги барате од […]