ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Од вечерва зачестени истрели и воени возила!

Армијата на Република Македонија со цел транспарентно прикажување на активностите кои можат да предизвикаат зголемен интерес, ги информира граѓаните на Скопје и околината дека од вечерните часови на ден 04.05 […]