HУKЛEAPКА: Еве кој го спроведува планот на Пyтин, замешан и Влaдика на MПЦ

Подолго време се подготвува акција против државноста на Македонија, со која треба да се попречи патот на земјава кон ЕУ, а да станеме жртва на трговијата на територии која се […]