ЕВPOПСКИ Пapламент со пopaка за т.н. cpпска цpква

Откако пратеничката во Европскиот парламент, Виола фон Крамон разговарала со бискупот на Дизелдорф и цела Германија, Григориј, во кореспонденција со корисник на таа платформа, објавила дека „Српската православна црква не […]