Пендаровски се фали дека не крадел, а кампањата му ја финансираат со украдени пари – Мицкоски на народен собир во Виница

Многу е тажно и во исто време поразително, што единствената работа со која може Пенрадовски да се пофали за својата работа како претседател и која сам ја потенцира е дека […]

Давкова од Виница го потсети Пендаровски: „секој претседател го завршува мандатот со еден детален Извештај со кој што ќе потврди што реализирал“

Во рамките на кампањата за претседателските избори во Република Македонија, кандидатката Гордана Силјановска Давкова одржа митинг во Виница. Таа го потсети претседателот Стево Пендаровски дека „секој претседател го завршува мандатот […]