CKAНДAЛ: ЛeBицa сo иcлaмиcтички иcпaди пpeд Влaда (видeo)

Партијата ЛeBицa е една од најнедоследните и најпопулистички организации во државава. „Газ за власт“ е мотото на ЛeBицa. Ако на предходните избори таа партија бараше гласови поради заложба за секуларна […]