EPДОГAH зaбегa, cитyациjaта вo Тypциja cтанyва драматична – ЊУJOPK TAЈМC

Ердоган верува дека неговите економски политики ќе функционираат и дека ќе може да го убеди електоратот во нивната валидност. ЕРДОГАН Постојат само избори и ништо повеќе! Турскиот претседател Реџеп Таип […]