ПРИСТИГНА ЗАСИЛУВАЊЕ преку воздушен коридор во Украина

НАТО реализираше нова достава на оружје за Армијата на Украина, со кое веќе се отвора можноста за нова мобилизиација и зголемување на бројноста на припадниците, бранители од руската агресија. Доставата […]