ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ: Кој ја подели Македонија!

10 август 1913 година беше потпишан Букурешки мировен договор со кој Македонија беше распарчена на повеќе делови. ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ кој ја нарача таа поделба!!! Предлогот и стратегијата е […]