ОТКРИЕН „терористот“ Арап од македонскиот автобус

Бугарскиот државјанин Сади Салех, за кого имаше сомнеж дека е 8ми преживеан во трагедијата во Бугарија и мистериозно исчезнал, по што имаше сомнежи за терористички напад врз македонските државјани во […]