ВОНРЕДНИ вести од Бугарија, русите на колена

Денес беше направен обид да се спречи формирање на новата Влада на премиерот Кирил Петков, од страна на руските бандити на политичката сцена во Бугарија. Планот предвидувал старата комунистичка партија, […]