ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО од разнесениот руски брод во Црно Море

Како што ветивме, споделуваме ексклузивно видео од разнесениот рускиот воен мега брод „Адмирал Макаров“ кој гори во близина на Змискиот остров во Црното Море. Тој е погоден со ист украински […]

НЕВИДЕНА СРАМОТА: Потопен е рускиот мега брод „Адмирал Макаров“

На социјалните мрежи се појавија многу информации, но веќе тоа е официјално потврдено дека рускиот воен мега брод Адмирал Макаров гори во близина на Змискиот остров во Црното Море. Според […]