Филипче и приватизација на БРЗА ПОМOШ

Министерот за здравство Венко Филипче тврди дека нема да има приватизација на Брзата помош. -Вие и сега имате служби за итна медицинска помош од приватни институции. Тоа се Неуромедика, Систина, […]