БPEМEНИТE да се вaкциниpaaт

Италијанскиот Национален институт за здравство препорачува бремените жени да се вакцинираат против Ковид-19 по првите три месеци од бременоста. Во соопштението се наведува дека на жените им се препорачува да […]