(Видео) ПРОМОВИРАН Македонски Младински Концепт, нова младинска асоцијација во земјава

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА – 28 МАЈ 2023 ГОДИНА МАКЕДОНСКИ МЛАДИНСКИ КОНЦЕПТ – младинска асоцијација на партијата МК Денес 28.05.2023 година во Скопје, под слоганот „СВОИ НА СВОЕТО“, беше промовиран МАКЕДОНСКИ […]

МАКЕДОНСКИ МЛАДИНСКИ КОНЦЕПТ утре со своја промоција

МАКЕДОНСКИ МЛАДИНСКИ КОНЦЕПТ како младинска организација на партијата Македонски Концепт утре ќе ја доживее својата промоција. Младинската организација ќе го одржи првиот состанок на иницијативниот одбор за своето формирање и […]

БОРЕЦ од 21ви век: Ја сакам правдата и нема да молчам!

Младата Македонка Бојана Миленковска од економски факултет при УКИМ повторно изненади со својот став објавен на социјалните мрежи. Ни се допаднаа размислувањата на Бојана и ви ги пренесуваме во целост […]

МЛАДАТА БОЈАНА порачува: „Останувам да се борам во и за Македонија!“

Младата Македонка Бојана Миленковска, студент на Економски факултет при УКИМ во Скопје, иднината си ја гледа во својата земја, а не надвор од неа, како што е случај со бројни […]