(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) Русин ликвидира Украинци, за време на БОЖИК

Вознемирувачко видео, снимено на фронтот кај Донбас, за време на Божик, кога наводно Путин објави примирје за време на празникот, а всушност ги нападна Украинците од зад грб, злоупотребувајќи ја […]

MПЦ – OА пpoтив паганcки oбичаи намeтнати oд стpaна вo Maкедонија

Отецот Бобан од Македонската православна црква (МПЦ – ОА) информира дека постои одлука на Скопската епархија, според која свештениците и поповите не смеат да учествуваат на коледарските огнови и да […]