ВАЖНО (видео): ТУКА имате апликација „Библија за деца“ на македонски јазик

Апликација „Библија за деца“ на македонски јазик Светски познатата апликација „The Bible App for Kids“, или апликација „Библија за деца“ од скоро време е достапна (бесплатно) и на македонски јазик. […]