(Видео) БЕСПЛАТНА СТРУЈА за секое семејство на следниов начин

На неодамнешно гостување на лидерот на Македонски Концепт Петар Богојески во емисијата Аргумент плус на Телевизија 24, тој детално го објасни проектот „Бесплатна струја за секое семејство“. Решението е едноставно […]

НАРОДНА ТРИБИНА: Повик за обединување на опозицијата од партијата МК

Во четвртокот 27.04.2023 година во Битола, бројни граѓани од градот и регионот учествуваа на народната трибина на која се промовираа дел од решенијата од проектот Рестарт ЗА Македонија, во организација […]