(Видео) БЕСПЛАТНА СТРУЈА за секое семејство на следниов начин

На неодамнешно гостување на лидерот на Македонски Концепт Петар Богојески во емисијата Аргумент плус на Телевизија 24, тој детално го објасни проектот „Бесплатна струја за секое семејство“. Решението е едноставно […]

НАРОДНА ТРИБИНА утре во Битола, овие се темите за дискусија

Утре (27.04.2023) во 18ч во Хотел Капри во Битола ќе се одржи НАРОДНА ТРИБИНА на која ќе бидат отворени неколку теми – Решенија од проектот #Рестарт ЗА Македонија на Македонски […]

БЕСПЛАТНА СТРУЈА ЗА СИТЕ СЕМЕЈСТВА – нов проект на МК, Татјана Трајковска

Политичката партија Македонски Концепт започна со промовирање на РЕШЕНИЈА од Програмата „Рестарт ЗА Македонија“, а преку известување за одржана прва пресконференција од 20.04.2023 година го објави проектот „БЕСПЛАТНА СТРУЈА ЗА […]