(ВИДЕО) КОГА ЌЕ ГО ВИДЕТЕ ОВА, УШТЕ ПОВЕЌЕ ЌЕ ГО ЗАСАКАТЕ НОВАК: Видел баба како се мачи, па ВАКА ѝ помага!

Познато е дека Новак Ѓоковиќ е одличен тенисер, но тој од ден на ден докажува и колку е образован и колку е подготвен да им помогне на сите. Новак Ѓоковиќ […]