Повторно фалсификати од школата на Асаф, класична монтажа – единствен кој злоупотребува болни е СДС, профитираа од болните од рак и модуларните болници од кои една изгоре и живот изгубија 14 луѓе

СООПШТЕНИЕ ВМРО – ДПМНЕ 11.04.2024 На измислиците на СДС им нема крај. Лага до лага, фабрикација до фабрикација. И денешниот прес на СДС каде обвинуваат за наводна злоупотреба на документи […]

ВМРО-ДПМНЕ: Групата на Асаф Еисин што му ја води црната кампања на Пендаровски се сомничи за фалсификати и местење избори ширум светот

За Пендаровски црна кампања води Асаф Еисин, чија група се сомничи за фалсификати и местење избори ширум светот, вели во својата реакција ВМРО-ДПМНЕ. „За Пендаровски црна кампања води Асаф Еисин, […]