НЕВИДЕНА СРАМОТА: Потопен е рускиот мега брод „Адмирал Макаров“

На социјалните мрежи се појавија многу информации, но веќе тоа е официјално потврдено дека рускиот воен мега брод Адмирал Макаров гори во близина на Змискиот остров во Црното Море. Според […]