УКРАДЕНИ 100 милијарди од државната помош за Ковид-19

Американската тајна служба проценува дека од почетокот на пандемијата е украдена околу 100 милијарди помош, наменета за ублажување на последиците од пандемијата. Назад во раните денови на пандемијата на коронавирус […]