EKCKЛУЗИВНO: Пишман патриотите ја признаа СEВEPНA

Пишман патриоти заљубени во Северна Граѓаните често се замајуваат од т.н. патриоти, кои името не го даваат, Северна не ја прифаќаат, на последните избори ветуваа и се колнеа дека ќе […]