Бојан Јовановски: Кичеец ја однесе ТОРБАТА „ЛУЈ ВИТОН“ кај ВИЦЕ ЗАЕВ

Изјави, Македонија, Политика

Бојан Јовановски кај Стефан Лазаров откри што имаше во фамозната „Луј Витон“ и каде заршила торбата. Тој вели дека „Луј Витонот“ го зел Зоран Милевски-Кичеец и ја однесол кај Вице Заев.

https://www.facebook.com/watch/?v=1107045633743853

Што имало во таа торба најдобро може да каже Зоран Милевски-Кичеец. Тој ја носеше торбата и тој му ја врати на Орце Камчев, дали истата вечер кога бевме или утредента му ја врати. Замина со торбата заедно со мене, ме остави дома со неговата кола, замина на средба со Вице Заев во ресторан за морски плодови. Потоа излегува дека јас сум човекот што го изрекетирал Јордан Камчев. Вистината е следна: Јордан Камчев бараше трети лица за спас од кривичен прогон за него, за мајка му и сестра му. Парите не е докажано дека ми ги дал“, тврди Боки.