СКАНДАЛ: „Синот“ на ПУТИН се омажи со дечкото на БАХАМИ

Живот, Забава

Данил Соловјов, познат како „синот на Путин“, се ожени за својот дечко на Бахамите.

Тој е биолошки син на путиновиот најблизок соработник и пропагандист на Кремљ, Владимир Соловјов.

Сега се очекува, после медениот месец по Америка, да се врати во Русија и најверојатно ќе оди на фронтот во Украина да се бори за „тато“ Путин.

Среќниот зет од Бахамите е саканиот Николас! Не е јасно дали и зетот на Путин ќе се пријави како доброволец во неговата приватна војна.