ХАЈРЕДИНИ му одржа лекција на Османи

Изјави

Поранешниот министер за финансии Џевдет Хајредини му одржа лекција на Бујар Османи во врска неговата изјава дека Македонија ќе биде пример како се расчистува со корупцијата.

Хајредини на социјалната мрежа Фејзбук објави:

„Како што досега беше пример меѓу најкорумпираните држави во светот.

Корумпираниот “пациент” најавува почеток на борбата против корупцијата со расчистување на аферата ТЕЛЕКОМ.“

(фејсбук статус на Џевдет Хајредини)