ПОГЛЕДНЕТЕ ВИДЕО со сите победи на МАКЕДОНСКИОТ воин Даниел Стефановски

Македонија, Спорт

Даниел Стефановски или попознат како “Македонскиот воин” е официјален светски шампион во Суперкомбат во К1 категорија.

Тој буквално е незапирлив во светските бокс арени, поразувајќи ги сите можни конкуренти од Америка, Русија, Кина… буквално од цел свет.

Во чест на неговата храброст и пожртвуваност, го споделуваме следното видео со сите негови победи: