ЧЕСТИТ Ден на независноста од Македонски Концепт

Македонија, Политика

Политичката партија Македонски Концепт на сите граѓани на Македонија го честита Денот на независноста.

Дозволете во име на МКонцепт и во свое име да го честитам Денот на НЕЗАВИСНОСТА!

Голем ден, најголемиот ден, ден кога сонот на нашите баби и дедовци стана јаве!

Следно е МАКЕДОНСКА ОФАНЗИВА!

Тргнуваме по нашето… свои на своето!

Кој е готов за борба, нека се приклучи!

Борбата за Македонија, никогаш не запира!“ – стои во честитката на лидерот на МКонцепт, Петар Богојески