СЕ СЛУЧИ ТРАГЕДИЈА: СЕ УДАВИ МОМЧЕ!

Хроника

Во морето во Биоград денеска се удави малолетно момче.

Како што потврдија  од задарската полиција, малолетникот се удавил околу 13 часот и 40 минути додека пливал во близина на плажата Солине. Полицијата ги утврдува околностите на инцидентот.

Како што неофицијално дознаваме, се работи за ученик кој не е од Задарско.